انواع مختلف شرکت بر اساس نوع فعالیت
نوشته شده توسط : faramarz

در یک توضیح ساده می توان گفت که ثبت شرکت تهران یکی از مراحل اصلی راه اندازی کسب و کار، راه اندازی کسب و کار یا شروع سرمایه گذاری است. همه صاحبان مشاغل مختلف قبل از هر کاری باید کسب و کار خود را ثبت کنند. همچنین برای این کار تمامی افراد می توانند برای ثبت شرکت به مراکز قانونی مراجعه و با کارشناسان این مراکز ارتباط برقرار کرده و مشاوره های لازم را در این زمینه دریافت کنند. شرکت ها در زمان ثبت به دو دسته تقسیم می شوند که عبارتند از:

شرکت های عمرانی: شرکت هایی هستند که برای انجام برخی عملیات مشترک ایجاد می شوند و می توانند در زمینه های مختلف فعالیت فعالیت کنند. هر فردی که عضو یک جامعه مدنی است در سود و زیان جامعه یکسان سهم دارد و هیچکس کمتر یا بیشتر دریافت نمی کند و زیان نمی بیند. جوامع مدنی به دو دسته تقسیم می شوند که عبارتند از:
مشاغل انتفاعی
شرکت های غیر انتفاعی
شرکت های تجاری: شرکت هایی هستند که در قراردادهای رسمی بین دو یا چند نفر با تعیین میزان سرمایه، میزان سودآوری و تعیین حدود مسئولیت، برای انجام انواع عملیات مالی و تجاری به کار می روند. ، باز است. طبق آمار به دست آمده 86 درصد از کسانی که قصد ثبت شرکت را دارند در میانه این فرآیند به دلیل پیچیدگی بیش از حد آن پشیمان شده و کار را متوقف می کنند. ثبت شرکت یکی از آن موارد خاص ثبتی است که فقط برای کارشناس ثبت یک کار ساده است.

انواع مختلف شرکت ها بسته به تعداد سهام
زمانی که دو یا چند نفر به منظور انجام تجارت با سرمایه گذاری و تعیین روش تقسیم سود و زیان طبق شرایط قرارداد با یکدیگر توافق می کنند و به توافق می رسند، تجارت آنها شکل تجارت تجاری به خود می گیرد. انجام شد. در یک توضیح ساده تر، هر کسب و کاری که کار می کند نتیجه سرمایه گذاری سهامداران است و نقشه هایی برای میزان سود و زیان آن افراد ارائه می دهد. همه شرکت ها بر اساس تعداد سهام به انواع مختلفی تقسیم می شوند که عبارتند از:

شرکت سهامی خاص: افراد دخیل در راه اندازی این نوع شرکت ها در واقع موسسان شرکت سهامی خاص هستند و سرمایه خود را در قالب سهام اجتماعی سرمایه گذاری می کنند، اما این سهام را نمی توان در بورس یا در موارد مختلف قرار داد. قابل مذاکره در شرکت با مسئولیت محدود حداقل سه سهامدار اصلی باید وجود داشته باشد و سرمایه خود را در وسط قرار دهند.

شرکت با مسئولیت محدود: این شرکت در واقع ساده ترین نوع شرکت است و برای کسانی مناسب است که سرمایه زیادی ندارند و قصد راه اندازی یک تجارت ساده را دارند و معمولا از دو یا چند نفر تشکیل شده است. در شرکت با مسئولیت محدود سرمایه شرکا به صورت سهام نیست و افراد می توانند با توجه به میزان سرمایه ای که دارند از میزان سود بهره مند شوند.

جوینت ونچر: معمولاً در این نوع شرکت ها افرادی که سهام دارند گرد هم می آیند و یا به صورت جداگانه تحت عنوان یک شرکت فعالیت تجاری یا غیرتجاری انجام می دهند. نکته مهم در این شرکت ها این است که تنها یکی از شرکا به عنوان شریک ضامن انتخاب می شود.
شرکت سهامی عام: شرکت سهامی عام و سهامی خاص ساختار تقریباً یکسانی دارند، اما یک تفاوت وجود دارد و آن اینکه شرکت می تواند سرمایه خود را در بورس و دیگران را در فروش سهام بفروشد و از این طریق سودهای کلانی به دست آورد. . حداقل سرمایه ای که سهامداران می توانند در بورس قرار دهند 5 میلیون ریال است. اگر این میزان سرمایه کمتر از میزان تعیین شده باشد، بازگرداندن سرمایه به سطح تعیین شده در مدت کمتر از یک سال الزامی است.

جامعه تعاونی: در جامعه تعاونی معمولاً تعدادی برای رسیدن به یک هدف مشترک یا حل یک سری مشکلات گرد هم می آیند و کار خود را آغاز می کنند. میزان سهام سرمایه گذاری شده در این نوع شرکت ها باید به طور مساوی بین سهامداران توزیع شود و عموماً تعاونی از نظر فعالیت به دو دسته توزیع و تولید تقسیم می شود.





:: بازدید از این مطلب : 156
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : شنبه 28 مرداد 1402 | نظرات ()
مطالب مرتبط با این پست
لیست
می توانید دیدگاه خود را بنویسید


نام
آدرس ایمیل
وب سایت/بلاگ
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

آپلود عکس دلخواه: